Datum: 3. kolovoza 2020.

Podjeli s prijateljima

Izlet bratstva OFS-a Kočerin

Bratstvo OFS-a Kočerin je zajedno sa duhovnim asistentom fra Velimirom 1. kolovoza 2020. krenulo na izlet i obilazak naše lijepe Hercegovine. Tako se na ovom obilasku našla najprije Pećina Ravlić gdje nas je dočekalo nekoliko sestara iz brastva OFS-a Drinovci. Nakon zajedničkog obilaska pećine uslijedilo je ugodno i veselo bratsko druženje i molitva uz sami izvor rijeke Trebižat.

U Vitini, u crkvi sv. Paškala, fra Velimir je služio sv. misu na posebnu nakanu naših nedavno preminulih sestara i svih ostalih pokojnih iz našeg bratstva ali i svih ostalih sestara iz drugih brastava. Duhovno okrijepljeni krenuli smo i na onu fizičku okrjepu, na ručak u restoran na slapovima “Čeveljuša”. Još smo posjetili Kravice, Kulu Herceg Stjepan, izvor u Vitini i Koćušu.

Bilo je to lijepo bratsko druženje u kojem ni u jednom trenutku nije nedostajalo smijeha i dobre šale. Fra Velimir se potrudio i isplanirao da vidimo što je više moguće u jednom danu i da odemo kući ispunjeni i veseli.

Posebna zahvala sestrama iz OFS-a Drinovci koje su se potrudile organizirati svoje vrijeme i prilagodile svoje svakodnevne obaveze kako bi nas ugodno dočekale.

Ana Banožić, OFS Kočerin

svjetovni-franjevci.info - CIOFS
svjetovni-franjevci.info - FRAMA Hercegovina
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska