Duhovna obnova OFS Čitluk u Masnoj Luci
Datum: 26. travnja 2023.

Podjeli s prijateljima

Duhovna obnova OFS Čitluk u Masnoj Luci

U periodu od 21.04. do 23.04.2023. god. bratstvo OFS Čitluk provelo je skupa sa svojim simpatizerima predivna tri dana u Masnoj Luci, u prekrasnoj planinskoj oazi mira. Na duhovnoj obnovi  bilo je prisutno 13 sestara i 1 brat.
Početak duhovne obnove započeo je sudjelovanjem na sv. misi, koju je predvodio područni duhovni asistent fra. Josip Vlašić. Veliko slavlje uveličao je i brat Ilija iz Mostara sa gitarom, koji  je pravi blagoslov bio uz naše molitve. Kroz sva tri dana duhovne obnove fra. Josip nas je obogatio  sa svojim predavanjima. Predavanja su bila na temu: Život sv. Franje, njegovog poslanja, Franjine karizme kao i o životu proroka Jeremije i ostalih. Potaknuo nas je kako biti prorok u današnjem društvu u kojemu živimo, u svojoj obitelji, na svome radnom mjestu. Poučio nas je kako trebamo slušati, baš slušati da bi smo znali čuti, što nam zaista Bog želi poručiti kroz život. Pružio nam je nadu, potaknuo nas da pružimo priliku za bolje sutra, da svi mi prisutni možemo biti pravi svjedoci svoje vjere, da proširimo vidike prave Kristove ljubavi i vjere.
Na zadnjoj večeri duhovne obnove prikazan je i film na temu: „Egzorcizam“ koji nam je zapravo pojasnio stvari koje mi pojedinci nismo ni znali, a zapravo se događa i postoji u današnjemu društvu.
Hvala svima koji su bili, koji ste nas nadahnuli svojim prisustvom, svojim suzama, svojim osmjesima.

Anita Ostijić, OFS Čitluk

svjetovni-franjevci.info - CIOFS
svjetovni-franjevci.info - FRAMA Hercegovina
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska