Datum: 1. kolovoza 2013.

Podjeli s prijateljima

Frama u Hercegovini otvorila svoj web-portal

Ovih dana u javnost je službeno pušten web portal Područnog bratstva Franjevačke mladeži – Frame Hercegovina. Portal će prije svega biti u franjevačkom, mladenačkom duhu. Na jednom mjestu moći će se pratiti vijesti iz života svih hercegovačkih Frama, događaji koji su vezani za Franjevačku mladež, te ujedno vijesti iz života Crkve. Među ostalim rubrikama možete pronaći kolumne, koje pišu: fra Tihomir Bazina, s naslovom Kroz susret do promjene, s. Samuela Muchova, čija kolumna se zove Idi iz zemlje svoje, zatim Tomislav Gašpar s temom Suputnik, te Ivana Ivanković, čije će se kolumne nalaziti pod nazivom Hod. Tu su još rubrike: “Galerija”, u kojoj će se nalaziti fotografije sa zajedničkih projekata i susreta Frame, te video isječci, zatim rubrika “Dobra priča” – s kratkim i poučnim pričama za svakoga od nas, te vijesti s drugih portala u rubrici “Preuzeto s…”.

Stranica se može pronaći na adresi www.frama-hercegovina.com, a također se može pratiti na Facebook stranicama Frama Hercegovina.

PS. Ponosno naglašavamo da dvoje svjetovnih franjevaca, nekadašnjih članova Frame, pišu kolumne za spomenuti portal – Ivana Ivanković i Tomislav Gašpar.

Područno vijeće

svjetovni-franjevci.info - CIOFS
svjetovni-franjevci.info - FRAMA Hercegovina
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska