Datum: 4. travnja 2019.

Podjeli s prijateljima

Jubilarni, 30. broj lista Franjinim stopama

U prodaji je jubilarni, 30. broj lista Franjinim stopama, lista kojeg rado čitaju članovi Franjevačkog svjetovnog reda i ostali štovatelji svetoga Franje.

Vjerujemo kako će razmatranja koja donosimo u rubrici Bez Golgote nema Uskrsnuća čitateljima biti obogaćenje i poticaj u ovom milosnom vremenu korizme u kojem se nalazimo.

Fra Dane Karačić u Liturgijskom kutku piše o podizanju u svetoj misi te gestama i molitvama u tome času kojim vjernici izražavaju vjeru i predanje u Božju volju.

Fra Mladen Rozić nastavlja svoj niz tekstova o obitelji te nam u ovom broju piše o obitelji kao školi poniznosti.

Novi broj lista donosi svjedočanstva fra Kornelija Kordića, č. s. Katarine Vučić i svjetovne franjevke Danijele Pehar, a rubrika Uzorni likovi naših trećara govori nam o ženi koja je patnju pretvarala u ljubav. Riječ je o pokojnoj sestri Gordani Crnjac, članici bratstva OFS-a Široki Brijeg i područnoj ministri OFS-a u Hercegovini.

Kao i do sada list prati događaje iz svih mjesnih bratstava u Hercegovini, a posebno izdvajamo reportaže o Područnoj duhovnoj obnovi i susretu članova OFS-a s apostolskim vizitatorom za župu Međugorje, Danima pobijenih hercegovačkih fratara, Nacionalnom seminaru trajne formacije i Područnom kapitulu OFS-a.

Kao i uvijek, na kraju lista čeka nas naša Boška koja nam se ovaj put javlja vrcom iz Zagreba.

Uredništvo lista

svjetovni-franjevci.info - CIOFS
svjetovni-franjevci.info - FRAMA Hercegovina
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska