Datum: 7. travnja 2022.

Podjeli s prijateljima

Novi broj Franjinim stopama

Izišao je novi, korizmeno-uskrsni broj lista Franjinim stopama. Teme vezane uz dijelove Isusove muke i osobe koje su bile uz Njega u posljednjim satima života, možda će pomoći u traženju uskrsnog svjetla ili u spoznaji muke i križa. Teme su približili stalni suradnici: fra Ante, fra Dragan, dvije Ivane, Marija i Lucija.
U vremenu kada se temeljitije pripremamo za Uskrs ustvari preispitujemo svoju vjeru i vjernost Isusu ne samo prije Uskrsa nego i cijelu godinu.
Uz standardne rubrike: obiteljsku, čitanje Papine poslanice, Otvaranje Biblije i Liturgijski kutak tu su i dvije nove: Druga strana priče – trećara Zorana Kolobare i Hod prema bitnome – s. Dominike Anić.  Svjedoci koji govore u ovom broju roditelji su posvojene djevojčice, svjetovni franjevac don Anto, č.s. Krunoslava, fra Dane svjedoči o životu pok. trećarice Anđe, a tu su i primjeri svetosti svjetovnog franjevca gradonačelnika Firence i ubijenog hercegovačkog franjevca. Trećarica Angelina svjedoči kako je Bog živ u životu njezine obitelji, a glavna urednica Zdrinka Vasilj predstavlja Radioteleviziju Maria Vision.
Život u bratstvu donosi duhovne obnove i druge aktivnosti, a predstavljeno je prvo službeno bratstvo OFS-a izvan Domovine, iz Frankfurta. Pročitat ćete i vijesti iz Crkve, kao i o onima koju su napustili ili su tek stigli na ovaj svijet, a Boška je dala svoj komentar na trenutnu situaciju u svijetu.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe!

svjetovni-franjevci.info - CIOFS
svjetovni-franjevci.info - FRAMA Hercegovina
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska